Overstappen naar VoIP bellen

Bent u al over gestapt naar het veel flexibelere en goedkopere bellen via internet (VoIP)?
Vooral voor organisaties die nog via ISDN bellen kan dit urgent worden. Per 1 september 2019 stopt KPN met de ondersteuning, maar ook als u nog via andere kanalen belt kan het een verademing zijn om over te stappen.

Neem contact op

Micros gidst u graag langs de mogelijkheden
Decennia lang hebben we via ISDN en andere kanalen gebeld, maar VoIP wint heel snel terrein en is eenvoudig voor u in te regelen.  Aangezien de internetlijnen steeds stabieler zijn geworden is het mogelijk VoIP te integreren over uw eigen bestaande internetverbinding.

Micros is al een aantal jaar leverancier van VoIP toestellen en omgevingen, een groot aantal gebruikers hebben al succesvol de overstap gemaakt naar ons VoIP platform.
Of het nu om 1 gebruiker gaat of meer dan 100. VoIP is de de meest flexibele oplossing.
Via de cloud integreert u mobiele telefonie, vaste telefoons of zelfs bellen via de pc of tablet. Uw medewerkers zijn overal bereikbaar, maar kunnen ook gemakkelijk weer doorschakelen als het even niet goed uitkomt.

Wij kunnen u op korte termijn nog veel meer vertellen. Peter Keur 010-4090032 of  peterkeur@microsinternetdiensten.nl komt graag vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie.

Wilt u zich vooraf nog extra inlezen, bezoek dan onze VoIP webpagina of de eerder gepubliceerde blog.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht