Hardware

We kijken graag samen met u mee naar de juiste hardware voor uw organisatie. Stelt u hoge eisen aan stabiliteit en betrouwbaarheid van een systeem? Twijfelt u over een tablet of toch een laptop? Welke processor heeft u nodig? Verschillende organisaties, andere gebruikers en gebruik vragen om een andere werkplek. Een laptop voor een verkoopmedewerker heeft andere onderdelen nodig als die van een Software Developer of Grafisch Designer.

Neem contact op

Waarom Micros als hardware leverancier?

Expert in werkplekken, server & storage

We zijn helemaal thuis in de IT. Volgen het aanbod op de voet en kunnen snel inschatten welke specificaties u als gebruiker nodig heeft. Dat scheelt kostbare tijd. Eén telefoontje of mailtje naar Micros en we denken diezelfde dag nog mee over de best passende oplossing.

Aantrekkelijke prijzen

Micros heeft een partnerstatus bij gerenommeerde fabrikanten, zoals HP, HP Enterprise, Dell, Cisco, Samsung en tal van andere merken in de ICT-markt. Dat ziet u terug in onze prijzen (én in de service levels die we erbij leveren), zowel voor de kleine, als voor de grote aanvragen!

Hogere Servicelevels

Hoe minder omkijken u heeft naar geleverde hardware en services, hoe beter. U wilt niet dat u hardware na de standaard garantie defect gaat en er downtime ontstaat en kosten moeten worden gemaakt, die flink kunnen oplopen. Daarom krijgt u bij ons bij een HP-werkplek in de meeste gevallen een HP-carepack certificaat. Dit is voor extra support bovenop de standaardgarantie, over langere perioden, zelfs on-site erbij en dat voor hetzelfde geld.

De persoonlijke touch

Micros staat voor directe, persoonlijke service.
We houden het tempo er graag in, dus u heeft snel duidelijkheid en een (vrijblijvende) prijsindicatie.
We zijn eerlijk en transparant over wat wel en niet mogelijk is.
En daarbij gaan we tot het uiterste!

Logistieke dienstverlening & installatie werkplekken mogelijk

Micros kan u helpen bij het installeren van uw hard- en software en u ondersteunen met logistieke dienstverlening. Zo kunnen we bij grote hoeveelheden de hardware uitgepakt leveren in speciale computerboxen en het afval op een duurzame manier voor u verwerken.

Wat doen we?

Werkplekken & Mobiele devices

Notebooks, desktops, thin clients, displays & Smartphones en tablets van gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld HP of Samsung.
.
.
.

Servers & Storage

Servers van o.a. HP Enterprise.
Configuraties op maat, desgewenst met DOA-check.
Storage oplossingen van topmerken zoals HP Enterprise
(MSA SAN, SAS, iSCSI of HPE StorageWorks)
.
.

Onderhoud

Storingen oplossen en uitgebreide service-overeenkomsten met SLA’s, binnen en buiten garantie, voor tal van A-merken.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht