Micros 365 voor Accountancy

Accountants en financiële dienstverleners besparen nu nog meer tijd door Micros 365 voor Accountancy, de beste online werkplek voor accountants, administratiekantoren en alle medewerkers.
Al uw werkprocessen en software applicaties centraal online bereikbaar via een overzichtelijk en beveiligd werkblad. U voldoet direct aan alle veiligheidseisen en geeft u medewerkers eenvoudig toegang tot al uw bedrijfsprocessen via single sign-on zonder daarbij de regie te hoeven verliezen.

Neem contact op

Zo eenvoudig bundelt u processen binnen de financiële dienstverlening

U ervaart een overzichtelijk scherm met al uw eigen documenten, e-mail, agenda items, administratie programma’s, rapportages alsof het enkel en alleen om uw eigen laptop zou gaan. In werkelijkheid opent u een werkblad in de cloud welke volledig geïntegreerd is in uw organisatie, voldoet aan de laatste veiligheidseisen en u bovendien via één enkele log-in toegang geeft tot al uw verzamelde (web)applicaties. Sneller en overzichtelijker kunt u uw werk niet verzamelen en bovendien veilig laten beheren. Wilt u toegang tot administraties van nieuwe klanten, of verlaat een medewerker uw organisatie? Op afstand beheert u eenmalig de toegangsrechten waarna inloggen of juist het blokkeren van gevoelige informatie snel georganiseerd is.

“Micros 365 brengt alle rapportages, administratie en (online) applicaties samen in één private portal”

Voldoen aan de laatste privacy eisen en bewaarplicht

Uw nieuwe online werkplek voldoet aan de laatste veiligheid- en privacy eisen. De gegevens van uw klanten blijven eenvoudig bereikbaar voor u, maar nooit voor derden. Documenten worden continu veilig opgeslagen en gearchiveerd. Oude documenten terughalen? Geen probleem, van die zelfde dag tot 15-jaar terug. U heeft altijd toegang en hoeft niet meer te zoeken in verstofte kasten.

Private cloud

Eén overzichtelijk, persoonlijk portaal voor het veilig en direct kunnen gebruiken van al uw toepassingen. U ervaart het als een persoonlijke tablet, pc of laptop maar bent ondertussen ook veilig verbonden met uw collega’s en de rest van de organisatie. De voordelen van de cloud, maar dan wel geprivatiseerd.

Single sign-on

De hedendaagse beveiliging vereist dat u voor diverse gegevens en programma’s uitgebreide wachtwoorden instelt. Derden krijgen hierdoor geen kans om gevoelige informatie in te zien, maar u helaas soms ook niet meer. Door single sign-on beveiligd u alle gegevens en programma’s binnen één veilige schil en krijgt vervolgens alleen u toegang tot dit portaal. Eenmalig instellen en daarna opent u alle programma’s door een muisklik zonder daarvoor opnieuw verschillende wachtwoorden te hoeven invoeren.

Micros 365 “De tweede generatie clouddiensten”

Samenvattend

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder apparaat, dát is Micros 365 voor Accountancy. Maak in een paar klikken e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen direct inzichtelijk voor groepen of individuen. Eén online werkplek als startpunt!

Één enkele inlog
Log één keer in bij de werkplek en krijg binnen een klik toegang tot alle applicaties
Versimpel documenten
Verzamel applicaties als Office 365, SharePoint, fileservers etc. overzichtelijk
Toegang tot alle soorten apps
Start eenvoudig elk type applicatie (web-, lokale- en hosted apps) vanuit één centraal startpunt
Hybride werkplek
Integreer je huidige diensten (hosted desktop/
fileserver) en ga geleidelijk naar de cloud
Combineer informatie
Direct inzicht in agenda, nieuws, e-mail,
documenten, rapportages etc. met live tegels
Overal bruikbaar
Bereik al je applicaties, documenten en informatie vanuit één online werkplek op ieder apparaat
Veilig
Voldoet aan alle huidige beveiliging-, archivering- en privacy eisen

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht