Open Trainingen

Hebben uw nieuwe- en/of bestaande medewerkers wat extra training nodig in het gebruik van de online werkplekken zoals Micros365 of Office365. Wilt u meer halen uit de mogelijkheden van een online werkplek? Onze trainers komen graag een dagdeel bij u langs!

Neem contact op

Producten als Micros365 en Office365 zijn ontwikkeld om uw werkomgeving overal makkelijk online bereikbaar te maken. Micros365 faciliteert daarbij zelfs een overzichtelijke samenvoeging van webapplicaties en traditionele Windows applicaties. Door eenvoudige navigatie en klikken op tegels opent u elk gewenst programma zonder extra log-in handelingen.

De vraag is alleen of u wel het maximale uit deze mogelijkheden haalt?

Onze consultants gidsen u langs de mogelijkheden
De ontwikkeling rondom webapplicaties verloopt razendsnel, partijen als Microsoft en Workspace brengen bijna wekelijks updates op de markt. Wij kunnen ons voorstellen dat u deze nieuwe mogelijkheden niet altijd scherp heeft of ze optimaal benut? Onze getrainde helpdesk medewerkers helpen u uiteraard graag, maar vaak is het efficiënter om meerdere medewerkers tegelijk een extra training te geven. Onze ervaren consultants hebben meestal aan één dagdeel genoeg om u weer op weg te helpen en de online omgeving nog beter in te richten.

In een dagdeel weer op weg!
Wij gidsen u graag langs alle mogelijkheden. De kosten voor een dagdeel Office365 training en consultancy bedragen €395,00 voor 3,5 uur exclusief voorrijkosten en btw. Boekt u nu meerdere sessies in één keer dan ontvangt u op elke twee sessie van 3,5 uur €145,00 korting.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht