Hosting

Lokaal beheer van servers, verbindingen, werkplekken, telefonie en software programma’s wordt steeds minder populair. De beveiliging en privacy eisen worden steeds verder opgeschroefd en personeel om dit allemaal te beheren steeds duurder. Uitbesteding door middel van Hosting is dan wellicht voor u ook de juiste oplossing?

Meer informatie

Applicatie hosting

Apllicatie hosting via Micros betekent dat wij uw huidige softwareoplossing met ‘één druk op de knop’ online brengen. Uw partners ervaren uw huidige applicatie als een online pakket inclusief alle bijkomende voordelen waaronder 24/7 bereikbaarheid vanaf iedere werkplek ter wereld, online updates, online back-up, centrale beveiliging en beheer en dat alles tegen vaste lage maandtarieven.
Plots is uw aanbod verdubbeld en hebben uw huidige- en nieuwe klanten de keuze. Investeren wij in lokale installatie of gaan we voor de flexibele online optie?

Meer informatie

(Online) werkplek beheer

(Online) werkplekbeheer of Desktop hosting betekent in het kort “ontzorging van uw complete ICT infrastructuur”. Micros Internetdiensten verzorgt met een professioneel team het beheer van uw eigen ICT-netwerk. Dit kan door advies en beheer bij u op locatie, maar ook veel eenvoudiger op afstand via de Cloud. Hierbij wordt al uw programmatuur op centrale servers in de beveiligde datacenters van Micros Internetdiensten geïnstalleerd. Uw medewerkers krijgen 24/7 toegang waar ook ter wereld en u heeft geen omkijken naar de infrastructuur. Micros Internetdiensten verzorgt alle beheer, beveiliging, updates en grijpt bij calamiteiten snel in.

Meer informatie

Virtual Private Server (VPS)

Heeft u een grote website met veel dataverkeer of een uitgebreide webwinkel? Of wilt u onafhankelijk zijn van andere applicaties en omgevingen die op een gedeelde server staan? Met een Virtual Private Server (VPS) van Micros Internetdiensten kunt u alle kanten op. U beschikt over de volledige capaciteit van deze virtuele server in onze beveiligde datacenters.

Meer informatie

Webhosting

Uw eigen website of webapplicatie kan tegenwoordig overal ter wereld tegen de laagste kosten gehost worden, maar waarschijnlijk niet met zoveel service en aandacht als bij Micros!

Meer informatie

Cloud portal hosting

Hosting betekent kort gezegd dat al uw programmatuur niet bij uzelf op een lokale server staat, maar dat u gebruik maakt van een centrale omgeving in onze datacenters.

Meer informatie

Domeinnaam registratie

Binnen Micros is de afdeling Benelux Domeinnaam Registratie (BDREG) verantwoordelijk voor efficiënte en professionele registratie van uw domeinnaam (URL).

Meer informatie