Office 365

Als partner van Microsoft Office 365 bieden wij u ook Office 365 aan. We helpen uw organisatie de behoeften in kaart te brengen en verzorgen de beste implementatie.

Neem contact op

Het voordeel van werken in de Cloud

Het werken in de Cloud met onder andere Microsoft Office 365 biedt vele voordelen, hieronder een aantal op een rijtje.

Werken waar en wanneer u wilt

Waar en wanneer u ook werkt, met Office 365 zijn de vertrouwde Office-programma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook beschikbaar waar en wanneer u ze nodig heeft. Omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u ze met iedereen delen en er zelfs gezamenlijk aan werken.

PC, laptop, tablet of mobiel, het maakt allemaal niet meer uit

Waar u mee werkt, of dit nu met een PC, tablet en/of smartphone is, wordt steeds minder belangrijk. Office 365 schaalt mee naar uw wensen ten aanzien van uw manier van werken. Daarnaast is het altijd bijgewerkt tot de meest recente Office-versie en is uw data veilig in de datacenters van Microsoft.

Samenwerken met uw collega’s gaat een stap verder

Samenwerken wordt makkelijker dan voorheen! U hoeft geen presentaties, Excel-bestanden en documenten meer rond te sturen. De veranderingen die u aanbrengt zien uw collega’s direct terug in hun werkomgeving. Hierdoor tilt u de samenwerking en effectiviteit in uw werkomgeving naar het volgende niveau.

Veiligheid staat voorop

Uw gegevens staan veilig bij Microsoft, waarbij zij een 99,99% beschikbaarheid garanderen. Via onafhankelijke verificatie wordt continue gecontroleerd of zij aan de industriestandaards voldoen, zoals ISO 27001, EU-modelcomponenten, HIPAA BAA en FISMA. Er worden meerdere kopieën bewaard van uw gegevens, in verschillende datacenters over de wereld. Microsoft biedt transparantie over de locatie van uw gegevens en wie er onder welke omstandigheden toegang heeft tot uw gegevens.

Extra service vanuit Micros

Office 365 draaien is één ding, maar wie ondersteunt u als uw vragen en/of problemen heeft? Bij Office 365 biedt Micros via haar professionele supportdesk de service aan die u nodig heeft in het gevallen van problemen en/of calamiteiten. Micros biedt Office 365 compleet met support, werkplekbeheer op afstand en antivirus aan voor uw kantoor werkplekken. Hierbij kunt u gebruik maken van onze supportdesk, bij vragen en/of opmerkingen kunt u terugvallen op onze specialisten ten aanzien van uw werkomgeving.

Office 365 is er in verschillende vormen. Voor de oplossing die bij u past, komen wij graag bij u langs om te adviseren.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht