Webhosting

Uw eigen website of webapplicatie kan tegenwoordig overal ter wereld tegen de laagste kosten gehost worden, maar waarschijnlijk niet met zoveel service en aandacht als bij Micros!

Neem contact op

Meer dan 10 jaar hosting ervaring

Micros Internetdiensten is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner voor ondernemingen en instellingen als het aankomt op hosting. Met twee datacenters in Rotterdam bedient Micros Internetdiensten dagelijks meer dan 1500 klanten. Veilig en vertrouwd, tegen scherpe tarieven. Zoals het hoort, maar dan wel met de extra persoonlijke benadering en inzet van ons team. Wilt u zelf vinger aan de pols houden? Dan kunt u naast het persoonlijke contact ook inloggen bij onze helpdesk omgeving om openstaande meldingen te zien, of om de F.A.Q. en werkinstructies te bekijken en zo zelf kennis op te doen.

Betrouwbaar en veilig

Micros Internetdiensten heeft een robuust uitgevoerd datacenter waarin meerdere serveromgevingen draaien. Het datacenter wordt 24/7 gemonitord. Stel dat er iets gebeurt met het datacenter, dan worden de functionaliteiten zo door ons tweede datacenter overgenomen. Verder is onze helpdesk tijdens kantooruren bereikbaar. Zonder keuzemenu’s of lange wachtrijen. Bij ons krijgt u direct een bekende medewerker aan de lijn!

Extra service met een Service Level Agreement (SLA)

Op verzoek kunnen we met u een Service Level Agreement (SLA) afsluiten waarmee u bij storing voorrang krijgt en zelfs in het weekend direct wordt geholpen.

Hosting pakketten

Wij bieden verschillende hostingpakketten aan. Hieronder ziet u de specificaties per pakket. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op!

Instap Standaard DeLuxe DeLuxe Extra
Schijfruimte 250 MB 1000 MB 2000 MB 3000 MB
Dataverkeer 10 GB 50 GB 100 GB 200 GB
Domeinen hosten
Subdomeinen
Controlepaneel Plesk 17.5+ Plesk17.5+ Plesk17.5+ Plesk17.5+
PHP 5.6, 7.0 en 7.1
PHP-FPM
.htaccess (mod_rewrite) ondersteuning
MySQL 5.6
MariaDB 10.1+  ✓
E-mailadressen
E-mail opslag 500 MB 500 MB 500 MB 500 MB
Webmail RoundCube
FTP account
Dagelijkse back-up

Virtual Private Server (VPS)

Heeft u een grotere website of webapplicatie met veel dataverkeer of een veelbezochte webwinkel? Of wilt u onafhankelijk zijn van andere applicaties en omgevingen die op een gedeelde server wel staan? Met een Virtual Private Server van Micros Internetdiensten kunt u alle kanten op.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht