VoIP Telefonie

De afgelopen jaren is de manier van werken veranderd. Waar het vroeger normaal was dat iedereen via een vast toestel op kantoor bereikbaar was en daarnaast uitzonderlijk via een mobiel nummer, werken we nu thuis, zijn onderweg of we loggen nog even in vanaf onze vakantiebestemming. Met Voice-over IP (VoIP) of Hosted IP telefonie (ook wel HIP telefonie genoemd) bent u overal bereikbaar onder één vast nummer.

Neem contact op

Organisaties hoeven al lang niet meer te investeren in telefooncentrales, dat kan tegenwoordig veel goedkoper en flexibeler via de Cloud. Er zijn inmiddels ook vele aanbieders met prachtige oplossingen maar alleen Micros zoekt juist voor u persoonlijk welke service het beste bij u past. Vervolgens beweegt de dienst van uw keuze moeiteloos en zonder grote investeringen mee met de dynamiek van uw bedrijf.

HIP telefonie via Broadsoft

Met de HIP telefonie via Broadsoft oplossing heeft u een VoIP telefooncentrale waarmee u telefoontjes op kunt nemen en plegen via een vaste telefoon, mobiel of zelfs een laptop of pc.
Met de IAM applicatie wordt uw mobiel of PC uw persoonlijke afstandsbediening. U belt en wordt gebeld alsof u op kantoor bent. En bent u even niet in staat om uw telefoon aan te nemen? Uw voicemail berichten ontvangt u in uw mailbox en kunt u ieder gewenst moment afluisteren.

Belt u of een aantal collega’s liever nog via een vast toestel, dan kan dat uiteraard ook. VoIP toestellen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Van eenvoudige en/ of draadloze Dect toestellen tot zeer uitgebreide centrale systemen voor receptionisten. Indien gewenst inclusief koppeling met de voordeur.

Voordelen HIP telefonie via broadsoft:

 • Oneindig veel opties
 • Flexibele mogelijkheden met vast-, mobiel- of bellen via de pc
 • Lage maandlasten
 • Kleine eenmalige investering

HIP telefonie via Microsoft Teams

Via Microsoft Teams kunt u nu ook bellen via uw mobiel, PC of  MS Teams geschikte vaste telefoon.
Bent u reeds bekend met Microsoft Teams, dan is de uitbreiding naar bellen en gebeld worden eenvoudig. U belt dan niet alleen met collega’s maar hebt ook de mogelijkheid vanuit MS Teams vaste of 06-nummers te bellen. Via de Teams applicatie op uw PC of smartphone beheert u centraal uw bel en chat communicatie en deelt u ook nog eens eenvoudig documenten. Sessies met meerdere collega’s of klanten past u moeiteloos ter plekke in.

Voordelen HIP telefonie via MS Teams:

 • Één centraal punt voor bellen en chatten
 • Documenten delen
 • Bellen via pc, mobiel of vaste telefoon
 • Sessies eenvoudig uitbreiden naar meerdere bellers
 • Mogelijkheden worden steeds uitgebreider
 • Lage maandlasten
 • Kleine eenmalige investering

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht