Nieuwe website Micros Internetdiensten

Micros Internetdiensten heeft als zelfstandige afdeling binnen het Micros concern een nieuwe website gekregen. Een website welke nog beter weergeeft met welke diensten de afdeling u kan ondersteunen, maar ook een goed voorbeeld van hoe een moderne responsive website er voor uw organisatie uit kan zien.

Neem contact op

Responsive design

Naast de betere weergave van alle moderne ICT diensten die Micros Internetdiensten in huis heeft past deze website zich moeiteloos aan bij ieder gewenst apparaat. Of u nu via de pc, laptop, tablet of smartphone www.microsinternetdiensten.nl bezoekt, de website vormt zich direct naar uw scherm. Scrollen en surfen wordt hiermee een stuk eenvoudiger en belet u nooit door te zoeken naar interessante producten. Wilt u op de mobiel een formulier invullen? Het beeldscherm past zich direct aan naar het juiste toetsenbord waardoor u niet meer hoeft te zoeken naar de cijferreeks, het apenstaartje of andere symbolen, uw telefoon weet simpelweg direct wat u wilt gaan invoeren.

Heeft u ook interesse in een modernere en beter presterende website, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht