Informant365 informatiemiddag

Dinsdagmiddag 5 november organiseerden we samen met vastgoedsoftware leverancier Informant voor zo’n tachtig aanwezigen een informatiemiddag over het nieuwe Cloud platform ‘Informant365’

Neem contact op

Na een ontvangst bij Micros en een spectaculaire reis over het water presenteerde we in de prachtige ambiance van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij RDM de laatste mogelijkheden rondom het werken in de Cloud. De flexibiliteit en lage kosten voor iedere organisatie, maar ook de mogelijke gevaren van online werken en de beveiligingsoplossingen die Micros voor u in kan bouwen.

Na de pauze presenteerde Informant het dagelijks werken in de Cloud met Informant365. Als primeur werden de aanwezigen getrakteerd op een glimp van de nieuwste versie, Informant 7.52, welke binnenkort zal worden vrijgegeven. De informatiemiddag werd afgesloten met een borrel in de chique ontvangsthal waarna aanwezigen weer via het water werden terug gebracht.

Informant365 – vastgoedapplicatie in de Cloud
Informant365 is dezelfde verhuur-, VVE- en vastgoedbeheer software als de lokaal geïnstalleerde vastgoedoplossing van Informant, maar dan overal toegankelijk via een webbrowser, ongeacht het (mobiele) apparaat, ongeacht waar u zich bevindt. Het programma werkt precies zoals de eerdere versie, maar dan met het grote voordeel dat het vanaf iedere werkplek met internet veilig toegankelijk is. Informant365 is inmiddels met succes geïmplementeerd bij de eerste gebruikers.
Tijdens de informatiemiddag bij RDM kon Micros laten zien welke organisatie schuil gaat achter de hosting van deze software en bovendien laten zien dat het met de beveiliging en certificering van de processen helemaal goed zit.

Bent u als softwareleverancier ook geïnteresseerd om in samenwerking met Micros applicaties in de Cloud te brengen of misschien gezamenlijk een klantenmiddag te organiseren? Neem dan zeker contact met ons op!

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht