Een veilig gevoel

Bij Micros Internetdiensten staat naast gebruikersgemak, veiligheid hoog op de agenda. Onze datacenters zijn extreem beveiligd en sinds kort ook nog eens uitgerust met het nieuwste ‘SecureMe2 cyberalarm’.

Neem contact op

Met SecureMe2 heeft Micros een extra alarmsysteem aangelegd. Een ‘cyberalarm’ welke verdachte bewegingen in het dataverkeer binnen het datacenter meet zonder daarbij uw gevoelige informatie te kunnen inzien of te blokkeren.

SecureMe2 detecteert o.a. of er verdachte verbindingen vanuit uw omgeving naar bekende virus- en malware verspreiders worden gelegd. Kan daarnaast zien waar en wanneer er bestanden gedeeld worden met externe locaties.  Of het nu gaat om verdacht verkeer of u simpelweg wilt analyseren welk verkeer er over uw omgeving gaat, SecureMe2 kan het overzichtelijk weergeven.

Een veilig, maar vooral ook praktisch gevoel!
Naast alle bestaande veiligheidsmaatregelen worden wij nu dus ook gealarmeerd op pogingen om via uw zwakste plekken binnen te dringen. In een vroeg stadium bespreken we de maatregelen, maar in de tussentijd werkt u zonder problemen door. Uw data blijft veilig en altijd bereikbaar. Het risico op datalekken geminimaliseerd.Wel zo’n veilig gevoel…..

In de toekomst meer weten over uw eigen IT omgeving?
Naast extra bewaking van het datacenter werkt Micros ook aan een innovatie om uw eigen IT omgeving extra te kunnen beveiligen. Oneigenlijk gebruik van uw infrastructuur en internetlijnen opsporen wordt dan ook mogelijk via SecureMe2. Hiermee voorkomt u al bij de bron vreemd gedrag en verbeterd u daarnaast ook nog eens de veiligheid en snelheid van uw persoonlijke werk omgeving.

Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie, maar in de tussentijd bent u in ieder geval al gegarandeerd van een extra veilig gevoel over het verkeer binnen het datacenter.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht