Vergeet uw wachtwoord!!

Volgens het AD van 30 maart kan “een kind de hack doen” en liggen er 3.3 miljoen wachtwoorden op straat.
Wij vinden dat die wachtwoorden vooral vergeten moeten worden en de data veel beter beschermd kan worden via onze eenvoudige MFA inlog mogelijkheden.

Neem contact op

Volgens het AD van 30 maart kan “een kind de hack doen” en liggen er 3.3 miljoen wachtwoorden op straat.
Voor het op afstand inloggen op elke persoonlijke website is een wachtwoord nodig. Het gevolg is dat iedereen meerdere wachtwoorden heeft en daarvoor lijstjes bij gehouden moeten worden op onveilige locaties. Of, en niets menselijks is ons vreemd, kiest men voor de eenvoudigste weg door middel van één wachtwoord voor elke toegang.
Het gevolg hiervan kan zijn dat op het moment dat de eenvoudig te hacken “publieke” website of een onbeveiligde pc wordt gehackt ook de toegang naar belangrijke andere data open ligt.

Vergeet uw wachtwoord! Log in met een veilige MFA oplossing
Net zoals bij bijvoorbeeld banken en andere grote organisatie maakt Micros internetdiensten al ruim 15 jaar gebruik van MFA oplossingen voor het goedkeuren van belangrijke transacties en beveiliging van onze datacenters. Eerst nog in de vorm van een zogenaamde “token” maar nu ook via SMS code’s of apps voor de telefoon.

Voor klanten van Micros Internetdiensten een geruststellende gedachte maar voor u misschien een reden om uw beveiliging weer eens tegen het licht te houden?

Vergeet uw wachtwoord en neem eens contact op voor het eenvoudig en veilig inloggen via MFA.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht