Vacature: Ambitieuze Office 365/ VoIP specialist

Micros Internetdiensten, het ambitieuze ICT team uit Schiedam, is op zoek naar een nieuwe collega welke een belangrijke bijdrage kan leveren in het oplossen van moderne ICT vraagstukken. Op het gebied van de Office 365 producten en VoIP telefonie oplossingen zoeken we naar een gedreven collega welke zich zowel binnen- als buiten werktijden verder wil ontwikkelen.

Neem contact op

Micros Internetdiensten levert de ruim 1500 klanten voornamelijk cloud oplossingen, zoals desktophosting, cloud applicatie hosting, webhosting en VoIP Telefonie. Op het gebied van de Office 365 producten en VoIP telefonie oplossingen zoeken we nu naar een ambitieuze nieuwe collega.

Functie
Als Office 365 / VoIP specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en ondersteunen van onze, op Microsoft Office 365 gebaseerde, Cloud Werkplek “Micros 365” in combinatie met Micros VoIP oplossingen gebaseerd op het Broadsoft platform van RouteIT.
De taken & verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn breed:
• Je voert analyses uit van de bestaande klantomgeving om na te gaan wat er zoal moet gebeuren om de klant te kunnen migreren naar Micros 365 en / of Micros VoIP
• Je adviseert en helpt bij migraties van e-mail en bestanden van on-premise omgevingen naar Micros VoIP
• Ook adviseer je bij het implementeren bij single sign-on oplossingen met andere applicaties
• Je helpt klanten met het implementeren van productivity oplossingen in de Cloud met Workspace 365, SharePoint Online en de andere Office 365 apps
• Je adviseert en helpt bij het implementeren van Micros VoIP projecten
• En je helpt de klant met de eindgebruikersadoptie door onder andere het geven van trainingen en workshops

Als specialist binnen ons team ben je intern het aanspreekpunt voor collega’s die vakinhoudelijke vragen hebben. Je werkt zowel op locatie bij de klant, als vanuit het prachtig aan de Wiltonhaven gelegen Micros Internetdiensten kantoor te Schiedam, direct naast de Benelux tunnel.

Micros Internetdiensten team
Het Micros Internetdiensten Team bestaat uit zo’n dertien collega’s die werken aan uitdagende projecten binnen Microsoft Office 365, Enterprise Mobility + Security, Hosted Applications, Skype for Business en VoIP . Het team bestaat uit collega’s die zich willen ontwikkelen in hun vakgebied. Binnen werktijd maar ook daarbuiten.

De kandidaat
De gedreven kandidaat die wij zoeken, is oplossingsgericht, analytisch, dienstverlenend en kan goed gestructureerd werken. Je beschikt over:
• Een afgeronde relevante (ICT-) opleiding op tenminste HBO-niveau
• Hebt bij voorkeur ruime ervaring met Cloud technologieën als IaaS, SaaS en/of PaaS en met public, private en hybride Cloud oplossingen
• Een MCSA of MCSE certificaat (Office 365, Azure) of de wil om deze snel te behalen
• Ervaring met Broadsoft VoIP platformen of bereid middels in- en externe opleiding deze kennis op te doen
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk)

Het aanbod
Micros Internetdiensten biedt de juiste kandidaat een uitstekend salaris en dito arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, studieregeling en bonusregeling binnen een groeiende professionele organisatie. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team van professionals. Micros Internetdiensten hecht veel waarde aan het opbouwen en delen van kennis. Hierdoor krijg je dan ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren?
Heeft deze functie jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar Frans Poldervaart, franspoldervaart@microsinternetdiensten.nl of bel voor vragen met 010-4378611.Meer informatie over Micros Internetdiensten is te vinden via www.microsinternetdiensten.nl, www.facebook.com/MicrosInternetdiensten, of onze LinkedIn pagina.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht