Nedcomp wordt onderdeel van Futureproof Group

Futureproof Group heeft per 1 april 2023 het Rotterdamse Nedcomp overgenomen. Nedcomp staat bekend om zijn Managed Clouddiensten. Zo voeren zij het volledige technische beheer van de hostingomgevingen voor tal van klanten binnen de zorgsector en het MKB. Het hele traject nemen ze uit handen van het adviseren, ontwerpen, inrichten, migreren, beheren, upgraden, onderhouden, monitoren tot het documenteren en analyseren.

Neem contact op

Het team van Nedcomp zoekt continu naar de mogelijkheden om de kwaliteit van de dienstverlening voor haar klanten te verbeteren en haar kennis en het dienstenaanbod te vergroten. Gelet op de snelheid waarmee het IT-landschap zich ontwikkelt en om de ambities van de organisatie versneld waar te kunnen maken, heeft Nedcomp zich aangesloten bij de Futureproof Group,  een gerenommeerde Nederlandse groep van IT-dienstverleners.

Micros en Nedcomp bundelen krachten

Nedcomp zal binnen deze sterke groep van IT bedrijven aansluiten bij Micros. De dagelijkse leiding van zowel Nedcomp als Micros zal bij Frans Poldervaart als operationeel directeur liggen en de commerciële leiding van de organisatie bij Johan Vavier. Zij zullen per direct toetreden tot de organisatie. Beide heren kijken met enthousiasme uit naar de samenwerking met het team en de klanten van Nedcomp.

Johan Vavier: ‘’Beide organisaties zijn zeer complementair aan elkaar op zowel het kennisniveau als op het dienstenaanbod. Op deze manier kunnen we door het bundelen van onze krachten nog meer van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Nedcomp en Micros zullen zich op korte termijn ook fysiek op één locatie vestigen.‘’

Voor Futureproof Group sluit deze overname aan op de groeistrategie, om haar positie in de regio Rotterdam verder te verstevigen. Niet alleen wordt de positie in de regio Rotterdam verder verstevigd, maar ook wordt door de overname van Nedcomp het productportfolio in managed hosting en clouddiensten verder uitgebreid.

Roel Blomsma, directeur Futureproof Group: “In de markt voor ICT-dienstverleners is duidelijk sprake van een trend naar verdere consolidatie, gedreven door de snelle ontwikkelingen en de toegenomen complexiteit van IT en de eisen die dit stelt aan dienstverleners in dit segment. De overname van Nedcomp is daar een perfect voorbeeld van. Binnen Futureproof Group combineren we klantgerichtheid door lokale aanwezigheid en ondernemerschap, met de schaalvoordelen die de omvang van onze groep biedt.

Over Futureproof Group

Futureproof Group levert en beheert ICT-infrastructuren en cloud-omgevingen voor haar (voornamelijk MKB-)klanten. Daarnaast worden diensten verleend op het gebied van IT-security, eindgebruikersondersteuning, outsoucing, business solutions en IT-consultancy. Futureproof Group is vanuit meerdere vestigingen en onder verschillende labels actief in de Nederlandse markt.

De bedrijven die onderdeel zijn van de Futureproof Group zijn in belangrijke mate zelfstandig, met hun eigen specialisaties en identiteit. Binnen de groep werken ze nauw samen door uitwisseling van expertise en resources. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de voordelen die de schaalgrootte met zich meebrengt, bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen, werving & selectie, inkoop, certificeringen en op het gebied van investeringen in innovatie en verdere groei door overnames.

             

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht