Mini event: ‘Gebruikersgemak of vooral veilig?’

Na het laatste geslaagde ‘mini-event’ in de directie vertrekken van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, organiseren wij dinsdagmiddag 9 april een volgende bijeenkomst met als thema: ‘Gebruikersvriendelijk of vooral veilig?’

Neem contact op

‘Gebruikersvriendelijk of vooral veilig?’
Een vraag die regelmatig voorbij komt in organisaties. We willen de medewerkers niet te veel belemmeringen opleggen binnen de ICT omgeving, want dat gaat ten koste van het werkplezier en vooral de efficiëntie, maar als we het niet veilig genoeg organiseren dreigen er wel diverse externe bedreigingen.
Met diverse experts praten we over de mogelijke gevaren die er zijn, maar vooral ook dat er hele veilige en vooral gebruiksvriendelijke oplossingen op de markt zijn gekomen. Oplossingen welke veiligheid en gebruikersgemak kunnen combineren.

Op historische grond praten over de toekomst
Rond 14:30 brengen we u via het water van het Micros gebouw naar de directie vertrekken van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Deze historische Rotterdamse locatie aan het water creëert een mooie informele sfeer om gezamenlijk naar de meeste moderne mogelijkheden te kijken.

Na een heerlijk drankje brengen wij u rond 17:30 weer ‘veilig’ terug naar de overkant van de Waterweg.

Aanmelden Micros Mini-Event

Meer informatie:
PeterKeur@microsinternetdiensten.nl of 06-461 30 466

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht