Micros365 online werkplek vernieuwd

De online werkplek van Micros Internetdiensten, Micros365, zal een belangrijke update ondergaan in de komende maanden.

Neem contact op

Micros365 zal na de update voor uw organisatie geheel gebaseerd zijn op de standaard Microsoft365 producten, daar waar nodig met een webbased RDS hosting vanuit Micros.
Micros kiest hierbij voor een volledige Microsoft Azure portal gebaseerde oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van de Office365 producten en het wereldwijde netwerk wat hier aan gekoppeld is. Voor u betekent dit vooral meer mogelijkheden, maar ook een nieuw uiterlijk van het portaal.
Om u voor te bereiden en laten wennen aan een nieuwe omgeving verzorgen we een telefonische intake. We bespreken dan de voor- en nadelen, omzetting naar de nieuwe omgeving en eventuele consequenties voor uw gebruikers. Mocht u nog geen gebruik maken van onze online werkplek, dan komen we uiteraard graag bij u langs om de voordelen te bespreken en te kijken welke processen direct samengevoegd kunnen worden binnen één overzichtelijk en gepersonaliseerd portaal.

De huidige Micros365 omgeving zal per 1 juli 2020 uit productie gaan, de update en omzetting zijn voor huidige gebruikers volledig kosteloos en voor nieuwe klanten zeer de moeite waard ten opzichte van uw huidige lokaal gehoste werkomgeving.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht