Algemene voorwaarden

Micros B.V. hanteert op alle aanbiedingen en overeenkomsten de Nederland ICT Voorwaarden. Voorwaarden zijn de regels voor het contact tussen leveranciers en opdrachtgevers bij het leveren van producten en diensten. Onze algemene voorwaarden kun u hier inzien.

Overeenkomsten afgesloten tussen 01-01-2012 en 01-08-2017

Voor overeenkomsten vanaf 01-01-2012 tot 01-08-2017 gelden de ICT~Office Voorwaarden die u hier kunt vinden.

Overeenkomsten afgesloten tot 01-01-2012

Voor overeenkomsten tot 01-01-2012 gelden de Algemene voorwaarden tot 01-01-2012.

Domeinnamen

Er zijn enkele nieuwe regels van toepassing op alle domeinnamen geregistreerd onder “generieke” extensies. Dat zijn alle domeinnamen die eindigen op een extensie van drie letters of meer (dus niet van toepassing op de landcodes zoals .be, .nl of .eu, maar wel op bijvoorbeeld .com,.net, .org, .info, …). Deze regels worden opgelegd door ICANN.

De maximum prijs voor reactivatie van een gTLD kost €90,- bovenop de registratieprijs (prijzen 2014).

http://www.icann.org/en/resources/registrars/registrant-rights/educational
http://www.icann.org/en/resources/registrars/raa/approved-with-specs-27jun13-en.htm#registrant

De registratie van een domeinnaam is onderhevig aan annulatie of transfer via door ICANN of een overkoepelende registry voorgeschreven regels, om vergissingen van ons of een andere registrar te corrigeren of bij het oplossing van geschillen omtrent een domeinnaam. Bij de registratie van een domeinnaam gaat u akkoord met het Algemene Alternatieve Dispuut Resolutie beleid (“ADR”), dat beschikbaar is via http://www.icann.org/en/help/dndr/udrp/rules en http://www.icann.org/dndr/udrp/policy.htm. U gaat eveneens akkoord met de Rechten en Plichten van de Registrant die beschikbaar zijn via http://www.icann.org/en/registrars/registrant-rights-responsibilities-en.htm.

De eigenaar verklaart dat, naar zijn kennis en overtuiging, noch de registratie van de domeinnaam noch de manier waarop deze direct of indirect gebruikt wordt een inbreuk vormt op de rechten van een derde partij.