Printerservice

MBDL-systems vooral op zoek naar flexibele printoplossingen

Neem contact op

Via een gezamenlijke klant kwamen Micros en MBDL-systems met elkaar in contact. Meteen was er een klik, we waren gelijk op zoek naar de vele voordelen van samenwerken, i.p.v. eenzijdig producten aan elkaar te presenteren! Micros is sterk in cloudoplossingen en veilige netwerksystemen. MBDL neemt alle zorgen rondom printen, documentbeheer en narrow casting uit handen. Beide zijn ze continu op zoek naar de mooiste maatwerk oplossingen.

Datamonitoring via SAM
Martin Kroonen van MBDL was direct gecharmeerd van de mogelijkheden van het SecureMe2 cyberalarm welke via Micros geïnstalleerd is. Via Scan, Analyse en Manage (SAM) wordt al het dataverkeer bij MBDL/ Printerservice gemonitord en volgen er alarmsignalen bij verdachte bewegingen binnen het eigen netwerk. SecureMe2 detecteert o.a. of er verdachte verbindingen vanuit de netwerkomgeving naar bekende virus- en malware verspreiders worden gelegd. Het kan daarnaast zien waar en wanneer er bestanden gedeeld worden met externe locaties. Of het nu gaat om verdacht verkeer of er simpelweg een analyse nodig is rondom het dataverkeer, SecureMe2 kan het overzichtelijk weergeven. U bepaalt vervolgens zelf de gewenste vervolgactie.

“Wij bieden o.a. maatwerk printoplossingen zonder langdurige dure inflexibele contracten.”

Afrekenen per gebruik
De Printerservice van MBDL valt vooral op door de maatwerk oplossingen. Lage maandlasten en eerlijk afrekenen per gebruik via nieuwe ‘multifunctionals’ of ‘refurbished’ apparatuur. Geen lange contracten van 60 maanden, maar kijken naar de persoonlijke wensen en flexibel aan kunnen passen in de toekomst. Daarnaast kunnen ze u ook ondersteunen met informatieschermen op locatie, via ‘narrow casting’ aansturen van uw boodschap.
Heeft u nog gevoelige data op harde schijven, dan kan MBDL deze data gecertificeerd vernietigen en vervolgens de geschoonde schijven als ‘refurbished’ aanbieden aan bijvoorbeeld non-profit organisaties.

Vergelijkbare filosofie
MBDL en Micros werken volgens een vergelijkbare filosofie. Er wordt eerst gekeken naar de persoonlijke situatie en dan pas gezocht naar de beste oplossing. Ze maken daarbij graag gebruik van elkaars expertise zoals:

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Micros of MBDL-systems? Neem dan zeker vrijblijvend contact op via:
MBDL systems
www.printerservice.nl
info@printerservice.nl
085-2107117

Micros Internetdiensten
www.micros.nl
info@micros.nl
010-4378611

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht