Steens Beheer voelt zich vooral klant

Via de softwareleverancier kwam Steens Beheer op het spoor van Micros Internetdiensten. Eigenaar Ed van de Kamp verteld dat ze op zoek waren naar een betrouwbare ICT-leverancier.

Neem contact op

Ed van de Kamp – Steens Beheer

“Micros kenden we nog niet maar werd ons aangeraden door de medewerkers van Informant, bovendien werkten een aantal collega’s al met Micros samen. Voor ons voldoende reden om eens kennis te maken met de verschillende clouddiensten van Micros.”

Als er een probleem is, is er een probleem

En dat kenmerkt de kwaliteit van dienstverlening, De supportafdeling en accountmanagers van Micros stoppen niet bij een verkochte dienst. Wanneer de klant een probleem ervaart, ook als deze veroorzaakt wordt door externe factoren, wordt er direct actie ondernomen. Dat is wat ik tot nu als zeer prettig ervaren heb. Persoonlijk contact met specialisten die verder kijken dan hun eigen producten.

“Wij voelen ons vooral gesteund door de kwaliteit van dienstverlening.”

Eén portaal voor alle programma’s

Micros365 opent voor ons op veilige manier deuren tot alle softwareprogramma’s. Of het nu eenvoudige officeprogramma’s zijn of de applicaties van Informant, Assu Pro (assurantiën tussenpersoon) of Buildinglabel (Energieprestatie certificaten) alles is via ‘single sign-on’ te benaderen. Zodra onze medewerkers via 2-weg authentificatie inloggen in de online werkplek Micros365 gaat er letterlijk een wereld voor ze open. Alles binnen handbereik en ook nog mobiel. Net als onze telefonie overigens. Via de Hipper app sta ik al mijn klanten overal te woord alsof ze mij gewoon op het vaste toestel op kantoor bellen.

Steens Beheer beheerst het beheren

Al 4 decennia lang. 13 medewerkers kennen alle facetten, van commercieel, juridisch, administratief en verzekeringen tot renovatie, mutaties en onderhoud. www.property.nl www.linkedin.com/company/steens-beheer/

Afgenomen Diensten
Steens Beheer maakt gebruik van de volgende diensten:

  • VoIP Telefonie – combinatie van flexibel inzetbare telefoontoestellen en mobiele telefonie voor 13 medewerkers.
  • Online werkplek – alle medewerkers maken gebruik van de online werkplek Micros365. Via single sign-on loggen zij in bij diverse software- en officepakketten.
  • Hardware – Micros heeft geadviseerd bij de aanschaf van nieuwe toestellen en mini-pc’s

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht