Micros & JSM On-Tour

AANKONDIGING: In samenwerking met JSM zullen wij speciaal voor u op woensdag 15 juni te Heerenveen een exclusief evenement organiseren. Wij nemen u mee in de wereld van de moderne werkplek en hopen u bewust te maken van de digitale uitdagingen waar u iedere dag mee te maken heeft.

Neem contact op

Er komt een jonge ondernemer aan het woord die u gaat vertellen wat verantwoord ondernemen in deze tijd met zicht meebrengt. Maar ook hopen we u wat meer bewust te maken van de gevaren die we iedere dag digitaal ondervinden. Alles onder het genot van een hapje en drankje waar u ook uw eigen verhaal en vragen kwijt kan.

Programma

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

  • Een van onze jonge ondernemers zal u meenemen in de wereld van verantwoord ondernemen
  • Micros verteld over de moderne werkplek van Microsoft.
  • Een van onze partners verteld over de digitale bewustwording
  • En een andere partner neemt u mee in de digitale dreigingen en meer.

De aanvangstijd en eindtijd zal zijn van 14:00 tot 16:30 uur. Het definitieve programma en tijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen, dus schrijf u via onderstaande formulier snel in.

Tot 15 juni aanstaande.

Meldt u aan vóór 15 mei aanstaande

Over Micros

Micros is al meer dan 40 jaar uw partner in moderne ICT vraagstukken. Wat in 1981 in Schiedam startte als winkel voor verkoop van computers en onderdelen, groeide al snel uit tot marktleider in administratieve software voor Opleidingsinstituten, Lokale overheden en Handelsbedrijven.

Iedere klant wordt vanaf het begin voorzien van een totaal oplossing waarbij onze medewerkers zich nooit beperkte tot een eenzijdige kant van de automatisering, maar altijd op zoek waren naar een combinatie van software-, hardware en netwerkoplossingen.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht