Web development

Web development | Micros Software & Services

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Bij de realisatie van een goede website komt heel wat kijken. Niet alleen een mooi en functioneel design, maar ook domeinnaam registratie, hosting, beheer, het definiëren van de juiste zoekwoorden zodat uw website wordt ‘gevonden’. En natuurlijk wilt u ook dat uw website op een mobiele telefoon of tablet goed wordt weergegeven. Micros biedt een complete oplossing onder één dak!

Micros kan met al deze vragen goed uit de voeten. Wij hebben alle specialisten in huis om de realisatie van uw nieuwe website van A tot Z te verzorgen. Daarbij kunt u bij ons rekenen op de meest actuele kennis en oog voor ontwikkelingen van morgen. Denk hierbij ook aan responsive webdesigns en mobiele oplossingen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw website past bij uw wensen en behoeften van nu en straks. Zo werken we samen aan úw business.

Websites

Uw visitekaartje op het internet moet eigentijds en functioneel zijn. Wij helpen u bij het formuleren van uw doelstellingen voor uw website tot en met de realisatie en het beheer ervan. Een complete oplossing onder één dak!

Webdesign

Micros heeft kennis van zowel de techniek als de nieuwste trends in designs. Redenerend vanuit uw doelstellingen zorgt Micros voor een passend ontwerp. Van ‘call-to-action’ tot heldere navigatie. En natuurlijk passend bij uw huisstijl!

Mobiel & tablet

Steeds meer gebruikers bezoeken websites vanaf hun mobiele telefoon of tablet. Dat vraagt een heldere structuur en een flexibel (responsive) design, dat optimaal aansluit bij uw gewenste look-and-feel per device op het internet. Zo bent u altijd en overal goed zichtbaar!

Domeinnaam registratie

Uw domeinnaam wordt door ons voor u geregistreerd en beheerd, zodat u er geen omkijken naar heeft. Zo houdt u alles in één hand tegen een scherpe prijs. Dat is wel zo handig!

Webhosting

Micros is al meer dan tien jaar een betrouwbare partner voor ondernemingen en instellingen als het aankomt op hosting. Met twee datacenters in Rotterdam bedient Micros dagelijks meer dan 1500 klanten. Veilig en vertrouwd, tegen scherpe tarieven. Zoals het hoort!

Virtual Private Server

Heeft u een grote website met veel dataverkeer of een uitgebreide webwinkel? Of wilt u onafhankelijk zijn van andere applicaties en omgevingen die op een gedeelde server staan? Met een Virtual Private Server van Micros kunt u alle kanten op. U beschikt over de volledige capaciteit van deze virtuele server.

Zoekmachine optimalisatie

Met behulp van zoekmachine optimalisatie stijgt uw plaats in de zoekresultaten van online zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Micros gebruikt hiervoor de allernieuwste nieuwste methoden en technieken. Zo wordt uw website nog beter gevonden!