Relatiebeheer

Relatiebeheer | Micros Software & Services

Micros RAS is een zeer gebruikersvriendelijk pakket voor het beheren van uw relaties. Praktijkgericht en toegesneden op de belangrijkste pijlers van een goed relatiebeheer: volledige en juiste informatie, dynamische historie en doelgerichte marketing.

Een betrouwbaar relatiebeheer is onmisbaar binnen elke organisatie. In gegevens zoals adresseringen en naamgeving wilt u immers geen fouten maken. Micros RAS biedt voldoende hulpmiddelen om dit te voorkomen en om uw relatiegegevens op een efficiënte manier te beheren. Micros RAS is als ‘los’ relatiepakket te gebruiken, maar fungeert ook als basis voor onze overige pakketten.

Relatiegegevens zijn voor ieder pakket natuurlijk weer anders. Een gebruiker van de cursusadministratie (Micros KAS) zal andere gegevens van een relatie vastleggen dan een gebruiker van de marktenadministratie (Micros MAS). De basisgegevens zijn echter altijd hetzelfde. Iedere relatie kent een naam, adres, woonplaats, contactpersonen, telefoon- nummers, etc. Door de opzet van Micros RAS legt u alleen die gegevens van een relatie vast, die van belang zijn voor uw specifieke toepassing.

CRM pakket met vele extra’s

Micros RAS is een slim CRM-pakket en biedt u alles om u te helpen uw relatiebeheer op betrouwbare wijze uit te voeren. Met de mailingfunctie beschikt u bovendien over een zeer krachtig marketinginstrument voor zowel fysieke mailings als e-mailings. 
Op basis van kenmerken die u aan uw relaties meegeeft, kunt u naar hartenlust doelgerichte selecties maken. Ook alle activiteiten die u voor of met een relatie onderneemt kunt u met Micros RAS vastleggen. Zo ontstaat een complete historie van uw interactie met de klant en kunt u geen enkele afspraak meer vergeten.