Opleiders en cursusaanbieders

Opleiders en cursusaanbieders | Micros Software & Services

Met onze software voor cursistenbeheer bespaart u enorm veel tijd en moeite bij het vaak complexe en arbeidsintensieve beheer van uw opleidingen en cursussen. Gelijktijdig verbetert u met deze oplossing uw dienstverlening.

Cursusadministratie

Micros KAS is de meest professionele en complete oplossing voor uw cursusadministratie. Het is een flexibel pakket dat op de eigen praktijk toegesneden kan worden. Door eenvoud te koppelen aan vernuft is de programmatuur zeer gebruikersvriendelijk.

Relatiebeheer

Micros RAS is een zeer gebruikersvriendelijk pakket voor het beheren van uw relaties. Praktijkgericht en toegesneden op de belangrijkste pijlers van een goed relatiebeheer: volledige en juiste informatie, dynamische historie en doelgerichte marketing.

Uw cursusadministratie koppelen aan uw website

Uw cursusgegevens op internet publiceren en inschrijvingen direct verwerken? Dat kan via Micros Publisher. Een flexibele en efficiënte manier om uw dienstverlening optimaal zichtbaar te maken en te koppelen met uw cursusadministratie.

Website plug-ins

Bent u op zoek naar een eenvoudige oplossing om uw website en uw cursusadministratie beter op elkaar aan te laten sluiten? Zonder dat u daar uw websitebouwer daar voor in hoeft te schakelen? Bekijk dan onze nieuwe website plug-ins.

Projectadministratie

Micros PAS is een mooie uitbreiding op uw cursusadministratie, waarbij u een totaaloverzicht heeft van uw projectkosten en opbrengsten. Een complete projectadministratie van voorcalculatie, uren-/kostenregistratie, nacalculatie tot financiële verwerking.