Marktadministratie

Marktadministratie | Micros Software & Services

De administratie rond markten, kermissen en havens is arbeidsintensief. Werkzaamheden moeten ook nog vaak in drukke omstandigheden en in korte tijd worden uitgevoerd. Met Micros MAS worden de werkzaamheden niet alleen vereenvoudigd, u heeft ook uw administratie altijd op orde. Door gebruik te maken van een tablet kunt u de dagelijkse werkzaamheden ter plekke afhandelen.

MAS Online

Met de interactieve plattegrond in MAS online heeft u in één oogopslag de complete markt in beeld. Aanwezigheidsregistratie en acties zijn eenvoudig bij te werken via uw tablet. Daarnaast biedt Micros MAS u een uitgebreid pakket voor het verwerken van inschrijvingen, vergunningen, dagbonnen en dergelijke. Gemak en functionaliteit in één pakket.

Havenmodule

Voor de havenadministratie, zoals voor binnenhavens en jachthavens, bieden we u een module voor een eenvoudige en correcte verwerking van uw scheepsadministratie. Met de Havenmodule heeft u een compleet overzicht van de scheepsregistratie in uw havens. U kunt eenvoudig een schip traceren aan de hand van het (IVR) nummer of naam van het schip.