Diensten

Diensten | Micros Software & Services

Micros ontzorgt haar klanten bij allerhande automatiseringsvragen. Wij bieden innovatieve softwareoplossingen die uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Met onze Internet Services zorgen wij bovendien voor eigentijdse online dienstverlening. Wij zijn specialisten in het verbinden. Van bedrijfsdata en –processen, van mensen en middelen, van vraag en aanbod en van u met ons. Dat doen wij met passie voor ons vak en met verstand van zaken. Uw vraag is onze uitdaging. Zo kunt u al meer dan dertig jaar op ons rekenen.

Micros Software

Of het nu gaat om cursistenadministratie of marktadministratie, onze administratieve softwareproducten bieden standaard bijzonder uitgebreide functionaliteiten. Ze zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk en kunnen ‘op maat’ worden gerealiseerd. Door de combinatie met Micros Publisher kunnen we voor u een eigentijdse ‘front-office’ realiseren. En ook een responsive design voor toepassing op de tablet ligt in de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Micros Internetdiensten

Micros biedt een breed pakket internetdiensten aan. Wij helpen u bij eigentijdse cloud oplossingen, kunnen uw data beheren en domeinnaam registreren, maar we kunnen voor u ook een totaal nieuwe website realiseren. U vindt bij Micros onder andere de volgende internet services: